Blue Madonna

Det var några år sen jag tog dessa bilder nu på fina Johanna. Det är egentligen en hel serie, men jag får lägga ut resterande någon annan gång.

För tillfället har jag för mycket att göra för att hinna med att fota speciellt mycket. Kameran får mest hänga med när jag åker bort någon stans då jag tar snapshots. Att fota mode har jag alltid tyckt är svinkul, vilket jag givetvis gör nu med. Men med både skola och jobb nu blir det lite väl tajt att hitta. Kanske har jag förhoppningsvis mer tid i sommar.

blue_primadonna_ef_0164-as-Smart-Object-1blue_primadonna_ef_0268-as-Smart-Object-1

Model: Johanna Östergren
Makeup: Mikaela Edlund

Share this!

Anonymitet

DSCF2358 DSCF4147Jag gillar perspektivet av att betrakta, både inom foto och i det verkliga livet. Jag upplever att man får ut mycket av att bara se sig om. Kan låta simpelt, men bara genom att vara uppmärksam kan mycket klarhet komma till ytan.

Share this!

Lugnet

Jag tänker att bilden talar för sig själv, eller? Total stillhet och lugn, helt fantastiskt. Surret försvinner och man kan återigen höra sig själv. Bilden är tagen av mig i somras och är helt oretuscherad. Har lite problem med upplösningen av bilderna på bloggen, detta format gör inte riktigt bilderna rättvisa så klicka gärna på dem för att se större. Dock blir då bilderna i vissa fall överdrivet förstorade så att skärpan försvinner. Ska se om detta går att lösa.

DSCF3178_1

Share this!

Julklapp

Det här är faktiskt ett självporträtt som jag tog innan jul. Det ser inte riktigt ut som jag med håret och allt, vilket är hela meningen. Hur som helst, fick Kristofer bilden i present. Klicka på den om ni vill se den större, det är helt ok.

IMG_2093v3

Share this!